Rusthof: een prachtige locatie

Foto Gerard Oonk - Gofoto.nl
Foto Gerard Oonk - Gofoto.nl

Wij als vereniging vinden het belangrijk dat de nabestaanden hun verlies op een mooie manier kunnen verwerken. Begraafplaats Rusthof beschikt over een urnentuin, urnenheuvel, urnenmuur en verschillende verstrooivelden. 

 

Speciaal om uw bezoek zo sfeervol mogelijk te maken, heeft begraafplaats Rusthof sinds kort tien nieuwe bloemzuilen geplaatst. Deze bloemenzuilen hebben de vorm gekregen van vijf klaprozen en vijf vergeet-mij-nietjes. Naast deze prachtige bloemen staan er ook nog tien kleurige tulpen. Om de begraafplaats heen staan veel loofbomen en naaldbomen die hun kleur nooit verliezen. Deze combinatie zorgt voor een bijzondere, maar rustgevende sfeer. Het is een prachtige locatie voor de nabestaanden en rechthebbenden om naar terug te keren.