Meer bezoekers Rustpunt

De gastvrouwen en gastheren van het Rustpunt hebben in 2017 in totaal 758 bezoekers ontvangen. Dat waren er 224 meer dan vorig jaar. In het Rustpunt kunnen mensen voor of na hun bezoek aan een graf of een urn een kopje koffie, thee, een glas fris of een moksoep krijgen en indien gewenst een luisterend oor vinden.

 

Dankzij zogeheten horecaborden die op de begraafplaats verwijzen naar het Rustpunt en aandacht in de media wisten meer bezoekers van Rusthof de weg naar het Rustpunt te vinden. Tegenwoordig hebben maar weinigen tijd voor anderen. In het Rustpunt vinden zij aandacht. Dat vinden de meeste bezoekers zeer waardevol, de gastvrouwen en gastheren ook.

 

Het Rustpunt is alleen op zaterdagen en zondagen open. Op deze dagen zijn er steeds twee gastvrouwen of gastheren aanwezig. Iedereen is welkom in het Rustpunt. Ook mensen die geen lid zijn. De openingstijden zijn:

- 1 november tot 1 april van 12.00 uur tot 15.30 uur;

- 1 april tot 1 november van 12.00 uur tot 16.00 uur.