Op naar duizend bezoeken

 

Het aantal bezoeken aan het Rustpunt vertoont een stijgende lijn. De gastvrouwen en gastheren van het Rustpunt noteerden het afgelopen jaar 841 bezoeken. Dat is tien procent meer dan in 2017. Daarmee is het record aantal bezoeken opnieuw gebroken. Ook in 2017 noteerden de Vrienden van de begraafplaats Rusthof een record.

 

"Als deze trend zo doorgaat, moeten we rekening houden met meer dan duizend bezoekers in het nieuwe jaar", zei een tevreden voorzitter Ger Hogers tijdens een geanimeerde nieuwjaarsbijeenkomst van de vrijwilligers, donderdag 17 januari in Leusden.

 

Helaas is het aantal vrijwilligers dat bezoekers in het Rustpunt ontvangt wat teruggelopen. Hogers nodigde de aanwezigen uit om mensen in hun omgeving te werven die als vrijwilliger in het Rustpunt willen meewerken. Het gaat daarbij om mensen met voldoende levenservaring en een verwerkt rouwproces die in staat zijn een luisterend oor te bieden.