Verwijzingen vernieuwd

 

Voortaan staan op Rusthof op zaterdagen en zondagen nieuwe verwijzingen naar het Rustpunt. Daar kunnen - zoals bekend - mensen die een graf of een urn hebben bezocht tegen geringe vergoeding een kop koffie of thee krijgen en een luisterend oor. Elke zaterdag en zondag bemensen daarvoor twee gastvrouwen of gastheren met levenservaring het Rustpunt.

 

Grafisch vormgever Louis van Hattem heeft de verwijzingen ontworpen in de huisstijl van onze vereniging. Dankzij Van Hattem kan de vereniging steeds meer "met één herkenbaar gezicht" naar buiten treden. Eerst heeft hij de Nieuwsbrief van een nieuw uiterlijk voorzien, vervolgens de website en de Facebookpagina en nu dus de verwijzingsborden. Het bestuur van de vereniging Vrienden van de begraafplaats Rusthof complimenteert en dankt hem met zijn fraaie werk.