Secretaris gezocht

 

De vereniging Vrienden van de begraafplaats Rusthof Amersfoort is op zoek naar iemand (m/v) die als vrijwilliger het secretariaat van de vereniging op zich wil nemen. De vereniging heeft twee hoofdtaken. De eerste is het openstellen van het Rustpunt op de begraafplaats waar mensen koffie, thee, fris of soep en vooral een luisterend oor kunnen vinden. De tweede hoofdtaak is het behartigen van de belangen van mensen van wie een dierbare op Rusthof is begraven of daar de urn van een dierbare hebben.

 

De taken van de secretaris bestaan uit het organiseren, bijwonen en notuleren van vergaderingen, het opstellen van agenda's, het voeren van correspondentie per email en papieren brief en overige incidentele werkzaamheden. Ook het samen met de voorzitter representeren van de vereniging naar buiten behoort tot de taken. De vereniging zoekt iemand met organisatorische vaardigheden en die overweg kan met de computer als het gaat om Word-documenten, Excel-documenten en emails.

 

De huidige secretaris ziet zich om persoonlijke redenen genoodzaakt te stoppen met zijn werkzaamheden. Hij zal de Nieuwsbrief blijven maken en ook de website en de Facebookpagina blijven verzorgen. Als de nieuwe secretaris die werkzaamheden ook op zich wil nemen, dan is dat uitstekend.

 

De nieuwe secretaris kan rekenen op een gezellig en constructief samenwerkend bestuursteam en zeer gemotiveerde vrijwilligers als gastvrouwen en gastheren. Meer informatie over de vereniging vindt u op deze website.

 

Wie belangstelling heeft voor deze functie is hartelijk uitgenodigd te bellen naar de huidige secretaris op: 06 51 50 13 30 of te mailen aan: secretaris@vriendenrusthof.nl.