Werk in Rustpunt krijgt vervolg

Goed en slecht nieuws: het slechte is dat de leden met ruime meerderheid via volmacht hebben besloten onze vereniging te ontbinden. Het goede nieuws is dat twee weken geleden zich de heer Gijsbert-Jan van de Pol uit Amersfoort heeft gemeld die het vaste plan heeft om vanuit een nieuw op te richten stichting "onze" werkzaamheden in het Rustpunt voort te zetten. Hij heeft hierover een gesprek gevoerd met directeur Wilco Plaggenborg van Rusthof en beide heren zijn daarin tot overeenstemming gekomen.

 

Vast staat dat zo lang de Coronamaatregelen "ons werk" in het Rustpunt verhinderen, er geen activiteiten zullen zijn. Zodra er meer duidelijkheid is, zullen we dit via onze website laten weten. Na 31 december 2020 gaat de website offline. Wie daarna op de hoogte wil blijven, kan daartoe zijn/haar mailadres opgeven via: mail@komtwatkomt.nl

 

Kortom: na de Coronacrisis gaat het werk in het Rustpunt door, maar vanuit een nieuwe stichting. Nader bericht volgt.