Vrijwilligers weer twee jaar bevoegd EHBO'er

Acht vrijwilligers van de vereniging Vrienden van de begraafplaats Amersfoort hebben met goed gevolg een EHBO-herhalingscursus gevolgd en zijn dus ook voor de komende twee jaar bevoegd Eerst Hulp te verlenen.

 

EHBO'er ben je niet alleen als je gastvrouw of gastheer bent in het Rustpunt op de begraafplaats, maar alle dagen. Daarom had het bestuur van de vereniging besloten de hercertificering te faciliteren.

 

Zoals bekend hebben de leden besloten de vereniging op te heffen, maar het werk in het Rustpunt - een luisterend oor bieden aan mensen die een graf of een urn hebben bezocht - gaat door dankzij een nieuw op te richten stichting. Daarover later meer op deze website.

 

EHBO-instructeur René van Leliveld heeft de herhalingscursus Coronaproof verzorgd.