Onze vrijwilligers

De vereniging heeft een team vrijwilligers voor het Rustpunt die een luisterend oor bieden aan de bezoekers onder het genot van een kop koffie/thee of een glas frisdrank. Het team bestaat uit zo'n twintig gemotiveerde vrijwilligers. De vrijwilligers zien het als hun taak voor de bezoekers de tijd nemen om te luisteren.

 

Wilt u zelf ook klaarstaan voor onze bezoekers en luistert u graag naar hun verhalen? Meld u dan aan als vrijwilliger door een mail te versturen naar vrijwilligers@vriendenrusthof.nl.

De vrijwilligers

  • Zijn gastvrouw/gastheer;
  • Bieden een luisterend oor;
  • Dragen verantwoordelijkheid voor de bezoekersruimte;
  • Verzorgen de koffie, thee en frisdrank;
  • Kunnen informatie geven over de vereniging.

Zelf vrijwilliger worden!

Nieuwe vrijwilligers zijn altijd welkom! Per twee kalendermaanden zijn vrijwilligers één zaterdag of zondag actief gedurende vier tot maximaal acht uur. Dit hangt natuurlijk af van hun beschikbaarheid. 


Word vrijwilliger

Wilt u vrijwilliger worden en onze leden een luisterend oor bieden in tijden dat zij een bezoek brengen aan de begraafplaats? Neem dan contact met ons op via vrijwilligers@vriendenrusthof.nl. Vermeldt u s.v.p. daarbij uw naam, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer en uw geboortedatum (de datum van uw verjaardag). Wij zijn ook benieuwd waarom u vrijwilliger wilt worden. 

 

Door zich aan te melden als vrijwilliger geeft u toestemming dat we de genoemde gegevens plus uw mailadres opnemen in onze leden- en vrijwilligersadministratie. U geeft ons daarmee ook toestemming dat wij uw naam en telefoonnummer vermelden in dienstroosters voor de activiteiten. Deze dienstroosters verspreiden we onder de vrijwilligers die in het Rustpunt optreden als gastvrouw of gastheer. Voor verdere informatie over de wijze waarop onze vereniging omgaat met het beschermen van uw privacy verwijzen we u naar de pagina "Privacy" op deze website.